Workshop Spelen met geheimen

gaat helaas niet door 🙁

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen gaat de workshop op 17 oktober 2020 helaas niet door

Jij en drie medespelers zitten op het podium. Jullie krijgen een verhaal van één à twee kantjes gepresenteerd en vervolgens krijgt ieder van jullie nog een aantal geheimen. Dan mogen jullie gaan improviseren. Oh ja: als jouw personage niet in de scène is, ben je zelf ook niet in de ruimte. Je weet dus precies evenveel of even weinig als jouw personage.

Hoe boks je dit voor elkaar? Hoe improviseer je een verhaallijn als je als speler niet weet wat er op het podium gebeurt als je af bent? Hoe haal je het meest uit de geheimen van je personage? En ook: hoe blijf je vanuit je personage spelen zonder te veel in je hoofd te gaan zitten?

Al deze uitdagingen komen in deze workshop Spelen met geheimen, waarin we losjes aan de slag gaan met het concept van De Nachtgasten. We besteden aandacht aan:
• Schaken met geheimen: speel ernaartoe en speel ze uit
• Niet weten is goud
• Willen is belangrijker dan winnen

Extra info: zodra het aantal deelnemers bekend is en vaststaat, krijg je een verhaal toegestuurd om alvast door te lezen. Op die manier kunnen we tijdens de workshop snel aan de slag!

Praktische info

Datum: zaterdag 17 oktober

Tijd: 9.30 – 13.00, inloop met koffie & thee vanaf 9.00u

Locatie: Trefcentrum Wittevrouwenveld (Edisonstraat 4, Maastricht). Parkeergelegenheid naast het gebouw, 10 min. lopen vanaf het station

Aantal plekken: 7 – 9 spelers (dan is er genoeg tijd om de verhalen goed uit te spelen en te verdiepen)

Docent: Jeroen Tessers

Investering: 29,- (incl. btw voor de ondernemers)

Betalen: via factuur

Meedoen?: stuur een appje naar Jeroen (06-16673690) of mail naar info@troeba.nl en geef daarin ook je adresgegevens door voor op de factuur