Training

Presentatietraining

Bij Troeba gaan we ervan uit dat een goede presentatie staat of valt met jezelf leren kennen als spreker. Wat past bij jou, wat maakt jou een authentieke spreker? Daarnaast zijn er technieken, hulpmiddelen die je in staat stellen om effectiever je verhaal te doen. Ben je echter te veel bezig met het letten op je adem, contact maken, lichaamshouding, een positieve uitstraling, articulatie etc. dan is de kans groot dat je weer gespannen raakt en verstart omdat je het te goed wil doen. Doe het dus niet te goed! Je hoeft niet de perfecte spreker te zijn (die bestaat ook helemaal niet), je mag wel in je kracht gaan staan. In onze presentatietraining zoeken we de juist balans tussen het trainen van vaardigheden en het behouden van de ontspanning en het plezier bij het presenteren!

Voor studenten en professionals verzorgen wij presentatietrainingen gebaseerd op methodes uit theater en improvisatie. In een presentatietraining komen aan bod…

  • …de ideale manier om jezelf voor te bereiden vlak voor een presentatie.
  • …tools om je stem op een gezonde en effectieve manier te gebruiken om een volle klank te creëren, om je hele publiek te kunnen bereiken en je verhaal optimaal te ondersteunen.
  • …op een ontspannen manier voor een groep staan door één kleine verandering in je mindset.
  • …aansluiten bij jouw natuurlijke manier van presenteren en overtuigen.

Naast training behoort ook 1-op-1 coaching tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Neem contact op via info@troeba.nl of bel 06 166 736 90 voor meer informatie!

 

Ervaringen

Workshop stemgebruik studenten Tilburg Law School november 2016

“Ter afsluiting van het keuzevak Retorica voor Juristen spelen de studenten een wetgevingsdebat in de Eerste Kamer na. Bij de voorbereiding van dit debat heeft Jeroen een workshop stemgebruik gegeven. Jeroen was hier geknipt voor, omdat hij én jurist is én thuis is in de retorica en zo kon voortbouwen op de kennis die deze studenten al hebben. Hij wist snel een vertrouwensband op te bouwen, zodat hij met enkele aanwijzingen de presentatie van studenten kon verbeteren.”

– mr. dr. Maria IJzermans, Assistant Professor of Jurisprudence Tilburg University.