fbpx

Familieweekend

Uw jaarlijkse familiedag of -weekend komt er weer aan en u zoekt nog een leuke verbindende activiteit voor alle leeftijden. Troeba verzorgt een enerverende en laagdrempelige workshop waarin iedereen kan schitteren. Wij denken graag met u mee om de workshop zo goed mogelijk op uw programma te laten aansluiten.

De workshop duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van uw wensen en van de groepsgrootte. U kunt ervoor kiezen om met één grote groep (max. 25 personen) te werken of de groep op te splitsen. De workshopgroepen kunnen eventueel ook worden gesplitst in een kindergroep en een volwassenengroep.

Ervaringen

“Op 20 januari 2017 heeft Jeroen bij de familiedag van familie De Bont een workshop Theatersport verzorgd. Het was voor mij als organisator nog even spannend hoe het zou uitpakken en of iedereen mee zou doen. Vanaf minuut één zorgde Jeroen voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich veilig genoeg voelde om enthousiast mee te doen. We begonnen met wat simpele spelletjes om op te warmen, daarna gingen we meer ‘spelen’. Hierbij werd veel gelachen en vond iedereen het leuk om deel te nemen. Jeroen zorgt voor een open, veilige en plezierige sfeer om even lekker in het moment op te gaan!” – Joep Meijs

Workshop Fam. Van Beurden