Workshops

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw teamuitje, vrijgezellenfeest of familieweekend? Graag komen wij uw speciale dag een theatraal tintje geven met een workshop improvisatietheater. Improvisatie draait om positieve energie, is laagdrempelig en vormt een manier om elkaar net even wat anders te leren kennen.

Wij kunnen workshops verzorgen voor de volgende gelegenheden:

Teamuitje of teambuilding
U zoekt een verfrissende invulling voor een uitje voor uw team of de hele afdeling. Ja zeggen tegen elkaars ideeën, vertrouwen en vooral veel lol maken staat centraal in deze workshop. U kunt ook kiezen voor een meer inhoudelijke teambuilding aan de hand van improvisatievormen. Klik hier voor meer informatie.

Familieweekend
Uw jaarlijkse familiedag of -weekend komt er weer aan en u zoekt nog een leuke verbindende activiteit voor alle leeftijden. Troeba verzorgt een enerverende en laagdrempelige workshop waarin iedereen kan schitteren. Klik hier voor meer informatie.

Vrijgezellenfeest
Een theatrale invulling van het vrijgezellenfeest van één van uw vrienden. Uiteraard wordt de aanstaande bruid of bruidegom met een theatrale knipoog in het zonnetje gezet. Klik hier voor meer informatie.

Sportverenigingen/scouting etc.
Eens iets totaal anders doen met de hele groep? Een improvisatieworkshop haalt ieders verborgen talenten naar boven in een veilige sfeer. Rekening houdend met het lage budget van scoutinggroepen en verenigingen geven wij u korting op onze normale prijzen. Klik hier voor meer informatie.