Training op Maat

U zoekt een trainer op het gebied van sociale en communicatieve vaardigheden? Troeba kan een training op maat maken die dicht aansluit bij de leerbehoeften van uw deelnemers. Een training van Troeba is altijd interactief en bevat een gedegen theoretische basis gecombineerd met actieve werkvormen waarin deelnemers de te leren vaardigheden daadwerkelijk gaan leren toepassen. De trainingen van Troeba kenmerken zich door de regel ‘lage drempel, hoge lat’. Er is veel aandacht voor het creëren van een veilige en constructieve leeromgeving, waar ruimte is om fouten te maken met een lach. Daarnaast komen deelnemers ook niet ‘gemakkelijk weg’ in de training, maar worden ze op een zachte en speelse manier wel gegidst om uit hun comfortzone te komen. Tenslotte is er ook genoeg aandacht voor empowerment: hoe zorgen we ervoor dat deelnemers na de training het geleerde daadwerkelijk gaan gebruiken in hun dagelijkse omgeving?

U kunt bij Troeba een training op maat laten maken voor o.a. de volgende onderwerpen: assertiviteit en grenzen stellen, empathisch luisteren, feedback geven, luisteren/samenvatten/doorvragen (LSD) en omgaan met moeilijk gedrag.

Graag kijken we in een voorgesprek wat het doel van de training is en hoe we de meeste impact kunnen bereiken binnen de beschikbare tijd. Neem voor meer info contact op via info@troeba.nl.