Toegepaste Improvisatie

Toegepaste improvisatie is het toepassen van principes van improvisatietheater in het dagelijkse leven. Technieken die ooit zijn ontwikkeld met als doel om improvisatietheater te maken worden hierbij toegepast voor bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, teamtraining en het stimuleren van creativiteit. Ook legt Toegepaste Improvisatie dwarsverbanden tussen improvisatie en andere disciplines, zoals persoonlijkheidspsychologie, communicatie- en presentatievaardigheden en Voice Dialogue.

In Maastricht organiseert Troeba regelmatig cursussen Toegepaste Improvisatie. Met een groep ga je aan de hand van thema’s aan de slag met het ontdekken en het je eigen maken van de principes van Toegepaste Improvisatie. De basis is steeds in het hier en nu zijn (je verwachtingen loslaten), accepteren (je oordeel loslaten) en risico nemen (controle loslaten). Kijk rechts van dit menu in de agenda wanneer de volgende cursus weer van start gaat.

Ook is het mogelijk om een in-company training te verzorgen voor bedrijven. Neem hiervoor contact op via info@troeba.nl of 06 16 67 36 90 en informeer naar de mogelijkheden!