Trainingsacteur

Door het gebruik van een trainingsacteur bij uw training geeft u de deelnemers de gelegenheid op een veilige manier vaardigheden te trainen. De deelnemer kan met mij als trainingsacteur in rollenspellen of andere werkvormen een situatie neerzetten waarin de deelnemer nieuw gedrag kan trainen in een setting die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benadert. Als acteur speel ik in op het moment en geef ik achteraf professionele feedback, zodat de deelnemers tot nieuwe inzichten kunnen komen. Van deelnemers aan trainingen krijg ik vaak te horen dat ik voor veel veiligheid zorg binnen de training en tegelijkertijd heel concrete feedback geef waar deelnemers echt iets mee kunnen.

Ook denk ik graag met u als trainer mee hoe u de training voor de deelnemers veilig, efficiënt en ook leuk kunt maken! Ik heb een ruime bagage aan werkvormen en interventies die ik graag met u deel om de training tot een succes te maken.

Wilt u mij inzetten als trainingsacteur en/of wilt u meer informatie, neem dan contact op via info@troeba.nl of bel 06 16 67 36 90. Meer acteurs met stevige kennis van zaken en een ruime achtergrond in improvisatie? Ik breng u graag in contact met de ervaren trainingsacteurs in mijn netwerk.