fbpx

Zomercursus De Vloer Op!

De Vloer Op is het bekende improvisatieprogramma van omroep HUMAN waarin professionele acteurs on the spot scènes improviseren op basis van spelopdrachten van regisseur Peter de Baan. Sinds een aantal jaren geef ik vanuit Troeba regelmatig cursussen improvisatietheater in de stijl van De Vloer Op. Deze vorm van improvisatie richt zich met name op geloofwaardig spel, op improviserend acteren. Soms zijn de scènes serieus, vaak juist heel grappig door de geloofwaardigheid.

Lijkt het je ook gaaf om een keer de Vloer op te gaan? Ok, niet op tv, maar gewoon met een enthousiaste groep mensen in een mooie omgeving. Dat kan! Wij geven van 22 juli tot en met 26 juli 2019 een zomercursus De Vloer op!

Wil jij je improvisatie skills verbeteren en je spelvaardigheid verdiepen, schrijf je dan nu in.

Waarom niet combineren met een mooie minivakantie in het prachtige Maastricht? Hierbij een overzicht met een aantal hostels in Maastricht: overzicht met hostels in Maastricht

Als je bij ons een zomercursus improvisatie komt volgen, wil je misschien wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom hier een tamelijk geïmproviseerd interview met Aram over zijn ideeën over spelen, improviseren en meer!

Docenten: Jeroen Tessers en Aram Merlijn Verstappen

Wanneer:  Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2019

Waar:         Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4 te Maastricht

Kosten:     € 199,- incl. BTW en voor studenten € 159,- incl. BTW

Programma: Klik hier

Leave a Reply