Samenwerkers

Samen kom je verder! Troeba zou Troeba niet zijn geweest zonder de bijdrage van een aantal fantastische samenwerkers. Onderstaande professionals zijn of waren betrokken bij uiteenlopende projecten van Troeba Theater & Training:

 

Fons Toonen

Fons is een ware muzikale duizendpoot die zijn ervaring en kwaliteiten als componist, schrijver, acteur, percussionist en bassist inzet als vast lid van het Troeba Trio. Daarnaast maakt Fons arrangementen en speelt hij in meerdere professionele bands. Kijk op zijn website voor meer informatie over deze zeer gewaardeerde muzikale collega!

Janine Doornbos

Janine noemt zichzelf een ietwat ouder meiske, die zich al sinds mensenheugenis bezighoudt met improvisatietheater op allerlei fronten en gebieden. Ze speelt zelf, ze geeft lessen en workshops Theatersport en De Vloer Op en ze gebruikt haar improvisatietools ook op het gebied van bedrijfstrainingen, taaltrainingen en personal coaching.

Buiten dat is ze ook nog gezellig, bruisend, enthousiast, recht voor de raap, bezit humor en een schaterlach, en helpt graag mensen een flinke stap vooruit en werkt ze graag samen met verschrikkelijk leuke en kundige collega’s, zoals o.a. Jeroen!

 

Lissa van Baren

Lissa is in 2017 afgestudeerd als dramatherapeut aan Hogeschool Zuyd en werkt samen met Jeroen binnen de cursussen Toegepaste Improvisatie van Troeba. Daarnaast is Lissa de teamcaptain van theatersportteam Lekker Vierkant en werkt ze als dramatherapeut bij Opdidakt Maastricht. Als dramatherapeut heeft ze geleerd om drama, theater en ook specifiek improvisatie in te zetten om mensen te helpen. Helpen met van alles, maar ook vooral met de moeilijkere dingen van het dagelijks leven, zoals flexibeler in het leven staan, presenteren en assertiviteit. Want, er valt een hoop te leren van improvisatie!

 

Marnix Wetzer 

Marnix is muzikaal leider, componist, arrangeur en pianist. Hij begeleidde als pianist van het Troeba Trio menige voorstelling en theater-op-maatact van Troeba. Een rasmuzikant met een bijzonder talent voor improvisatie!